Per què beatificar el dia després?

No acabo de entendre el perquè d’unes beatificacions el dia després del seu dia assenyalat, el 12 d’octubre dia de la hispanitat, donat que la causa primera de les beatificacions va ser el colp d’estat origen de les morts en “martiri” dels beats i aquest colp d’estat va ser obra de l’Espanya que avui rendeix honors a les forces armades, a la guardia civil i la Verge del Pilar i a la indisoluble unitat de la pàtria espanyola…

 

Anant l’Artur Mas juntament amb tota la carcundia a una celebració espanyolista religiosa d’aquesta alçada celestial no el 13, sinò  del 12 d’octubre ,  hauria d’aquesta forma satisfet plenament al Duran i a la Kamatxo tant per la part ultracatòlica com per la part ultranacionalista espanyola.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.