“Adéu Espanya” del País Valencià.

Tinc la sensació que a les properes eleccions els partits valencians es faran més receptius a l’aspiració independentista de la ciutadania (o part d’ella) als seus programes i es faran partidaris o defensors del dret a decidir. També crec que partits i coalicions independentistes de tota mena seran més votades que en altres ocasions.

La situació social i econòmica es degrada tan ràpidament , el deterioro del prestigi polític és tant, que quant encara no hem fet fora el PP del govern del País Valencià ja s’encén la flama de la independència que baixa des del Riu Sénia.

Molts de nosaltres, per tenir una societat que avance, abans que dir “adéu PP” volem dir ja definitivament “adéu Espanya”.

Mapa de les repúbliques dels Països Catalans

Mapa de les repúbliques dels Països Catalans

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.