Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

11 de desembre de 2012
2 comentaris

Wert: Més matemàtiques i menys religió

Sembla que Wert vol menys català, menys matemàtiques i més espanyol feixista i més religió. Amb la religió ho tenim ven fotut: L’ésser humà, el rei de la creació i en comunicació directa amb déu (o els déus).

En conseqüència, molta ètica i molta moral humana interessada per facilitar el control social però el Planeta a fer punyetes. Antropocentrisme destructiu. La fi de les espècies, la contaminació atmosfèrica, del mar i la terra i l’escalfament global no importen.

Però tot això de la ideologia va després del negociet. Al cap i a la fi allò que els interessa fonamentalment de l’educació és que sigui el seu negoci privat, el tema de la llengua és una maniobra de distracció per facilitar l’educació privada en la nova llei d’educació (…)

 

L’alternativa que jo proposaria: Una educació pública i laica de qualitat en una Catalunya independent.

Exigir ensenyament en català com a llengua oficial, més matemàtiques (doblar si més no fins al 20% com en Alemanya), més coneixement del medi, ecologia, energíes alternatives renovables, coneixements bancaris i financers, en llengües anglés i un poc d’Esperanto per poder parlar amb els xinesos sense la mediació d’una tercera llengua imperial .

 

Imatge: Leonid Afremov, Flamengo (pittore contemporaneo russo)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!