Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

28 de novembre de 2011
2 comentaris

Vitis vinifera Cataloniae. Relats eròtics per amants del vi

Em va arribar un llibre que només encetar les històries, per tenir lliures les mans i amb una poder beure una copa, he llegit sobre un faristol Vitis vinifera Cataloniae. Relats eròtics per amants del vi.

No cal dir que recomano la lectura d’aquesta fàbrica d’escalfors a les entrecuixes, obra de Vicent Palatsí. Es tracta d’un reguitzell de relats eròtics dins els marc principal que enllaça directament amb el Decameron de Boccacchio. L‘expressió literària, plena de sentit de l’humor, no abandona l’acció àgil i desenfadada en descriure minuciosament els avatars amorosos.

Els pensaments dels personatges exposats desvergonyidament i amb molta gràcia de vegades  fan incursions en la lírica i la metafísica…

Gran riquesa de trames que perfectament contextualitzades en les comarques de Castelló i València li donen un alt grau de versemblança (crec haver tingut contactes amb alguns dels personatges femenins). La forma  natural en que s’insereixen les explicacions sobre vins de les nostres terres entre escomesa i escomesa m’han fet gaudir encara més de la seva lectura.

  1. Interessant, això de la versemblança… 😉
    Dijous 1 de desembre es presentarà VITIS VINIFERA CATALONIAE a la cafeteria Mandràgora, a Vinaròs, i properament a València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!