Platform1 Tecnologia Comercial

Video Blog d' Enric Torreguitart - Consultor de Negocis Online

27 de desembre de 2011
0 comentaris

JO SOC PLATFORM1

Benvingut al meu món.

Un món de possibilitats, un món d’aprenentatge, un món de comprensió. Un món d’assumpció de responsabilitat. Un món amb espai per la gent de totes les classes socials de la vida. Perquè tothom té una oportunitat d’acomplir els seus somnis. Mira, jo sóc més que una empresa, sóc un despertador. Sóc un mestre. Sóc un constructor de comunitat … un poder transformador que ha canviat la vida de molts, i està decidit a seguir canviant vides en les pròximes dècades. No penso parar. Jo sóc la companyia Platform1 i la meva missió en aquesta terra és elevar el benestar financer de la humanitat.

És la meva tasca d’enormes proporcions? Doncs, sí. Tinc por? A vegades. Però no permetré que la por em detingui. Perquè Platform1 Corporació es nodreix d’actes de fe. Aquests actes de fe són els canvis que m’ encenen i els catalitzadors de l’evolució. I amb el canvi ve el creixement.

Crec que després de la situació actual amb els embolics que molta gent es troba, és hora de  prendre fermament, les accions i les paraules sense por a despertar els cors i les ments de les persones que sense saber-ho, han estat seguint als cecs, amb l’esperança i la creença que han estat seguint els il·luminats.

Sé el contrari. He viscut a través de les mentides i he vist el futur amb els meus propis ulls. Jo sóc Platform1, i no crec que l’esperança és qualsevol cosa en qualsevol lloc. Per què esperar quan tu pots aprendre, comprendre, prendre mesures, aconseguir resultats i  fer-te  més fort? Jo no sóc un ajudant. Jo sóc un mestre, un mestre dur, mestre que alguns no seran capaços de manejar. No vull parlar amb embuts, he tombat vaixells enormes, jo professo l’acció, i exigeixo dur treball avui, per la llibertat i la felicitat de demà. Però també simplificar el camí i mantenir que sigui divertit, entretingut, una experiència inoblidable (el que fan els bons professors).

Sé que algunes persones no se’ls hi encendrà cap llum, ei! són simplement massa ganduls, massa espantats, massa còmodes, o pelegrins en la calma d’una falsa seguretat a prendre les regnes de les seves vides. Alguns vindran voltant. I quan ho facin, hi seré amb un munt de punts d’entrada: llibres que poden llegir. Jocs als que poden jugar. Vídeos que poden veure. Seminaris que puguin assistir,  entrenadors que poden contractar – per anomenar només alguns. Tinc moltes portes, i cada una d’elles està oberta a la voluntat, sense importar la seva posició en la vida. Prendre el control de tot comença amb un somni.

Igual que aquells a qui ensenyo, estic aprenent i creixent, també. Reconec que significa trobar la veritable felicitat expandint més enllà d’una missió de benestar financer a una missió de complet benestar: la salut i el benestar, el despertar espiritual, la filantropia, el desenvolupament de negocis, i el propòsit. En essència, una vida rica. I que és la meva pròxima transformació. Perquè si no estem creixent, llavors ens estem morint. ¬ els que han transformat les seves vides a través de mi, tenen històries tremendes per explicar. ¬  són les històries de la força, l’optimisme, l’energia, l’esperit i la victòria. Platform1 és i va més enllà dels fonaments de l’excel·lència, principis que estan sorgint en la vida  rica, i jo també.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!