Jornada esportiva

El passat dia 18 de juny, tot primària va participiar en la jornada esportiva. La jornada esportiva consisteix en passar tot un dia fent esport sense parar.

Hi havia quatre esports: futbol i matar, a la pista del pati, i hoquei i matarconills al gimnàs. Per diferenciar els equips i no portar “petos”, portàvem samarretes de colors. Nosaltres la portàvem rosa, els de 5é de color blanc iels de 4rt vermell.

A matar i a futbol vam jugar dos vegades contra 5é i contra 4rt, guanyant a matari perdent a futbol. A hoquei vam jugar una vegada contra 5é i una contra 4rt,vam guanyar. També vam jugar una vegada amb cada curs a matar conills, però vamperdre i empatar.

 Ens va servir per treballar en equip, respectar els companys, assumir les diferencies,aprendre a perdre i passar-nos molt bé.  

   

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *