TocDeQueda

Pensaments, anècdotes i paraules aproximades

30 de maig de 2007
General
0 comentaris

Segones paraules…

Tot just ahir vaig decidir-me a obrir un bloc. I el meu primer escrit, les meues primeres paraules, es van perdre pel ciberespai sense cap possibilitat de poder recuperar-les. Supose que vaig pitjar la tecla equivocada. No té cap importància però sempre que perd alguna cosa que he escrit, per irrisòria que siga, em dol.

Aquestes "segones paraules" tractaran de reproduir -mai ho aconseguiran però- l’escrit amb el qual vaig voler encetar aquest bloc: una minúscula finestra virtual que em permetrà d’asomar-me al món paral·lel i imparable que s’ha creat arran de la globalització d’internet.

Havia sentit parlar ja moltes vegades sobre la bloggsfera, els blocs… De fet, fa més d’un parell d’anys que en conec l’existència però, per una qüestió de vertigen encara no havia decidit de fer el pas. Sí, vertigen. Perquè allò que em produeix Internet és vertigen: una sensació a mig camí de la por i la curiositat; de la immensitat del món i de la insignificància dels individus; a mig camí d’abastir-ho tot i de no arribar a cap lloc. Engegues l’ordinador, et connectes a la xarxa i, en un tres i no-res, tens al teu davant, un precipici de coneixements, de possibilitats, de realitats… Un laberint en el qual no em vull perdre. El món paral·lel que hem creat comença a confundir-se amb la realitat física del món on vivim. Comencen a confluir ambdós móns, creant uns espais d’interacció que generaran noves concepcions de tot: del temps, del món, de l’espai, de la vida… Un món paral·lel cada vegada més real, i una realitat cada vegada més aliena. Per això parlava de vertigen.

Però ja eh dit: a mig camí de la por i la curiositat. No em lamente. No decaic. Simplement observe i veig allò que s’esdevé inevitable: una transformació que ja no s’aturarà. I he pensat, malgrat el meu vertigen, que la millor manera d’afrontar-ho i gaudir-ne, és encetar un bloc i compartir aquesta apassionant etapa de la Humanitat amb tots vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!