TocDeQueda

Pensaments, anècdotes i paraules aproximades

12 d'octubre de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Incoherències injurioses amb la Corona

"La cinta ha sido una mala ocurrencia", "La representación del mensaje es sectaria, estridente y demagógica". Mª Fernández de la Vega (El Pais,11-X-07)

Tothom sap que la incoherència és una de les virtuts innates de la política espanyola (i d’arreu del món). Exemples n’hi ha cada dia i de dimensions descomunals. Heus ací una brevíssima selecció: Embargament comercial de la UE i els EUA a Cuba per hipotètiques violacions de drets humans/Cooperació total amb Xina pel que fa a negocis malgrat l’expresa i contundent violació de drets humans per part de les autoritats xineses (milers d’execucions cada any, entre d’altres). Obligar a condemnar la violencia a Euskadi/Crear-la i, evidentment, no condemnar-la a Irak. O a Txetxènia. O a Catalunya. 300.000 milions d’euros aportats pels països rics en concepte d’ajuda al desenvolupament a l’Africa/300.000 milions d’euros de benefici dels països rics per la venda d’armament a l’Àfrica. Bé, no cal continuar.

Tothom les assumeix com a fets colaterals de l’economia mundial. Cap problema. Són qüestions macroeconòmiques que les persones normals no podem entendre i bla bla bla… Ara bé, que la vice-presidenta del govern espanyol i tots els seus dirigents hagen fet un crit al cel pel vídeo de Rajoy, a més a més de ser un exercici d’hipocresia extrema, és d’una incoherència que, si filem prim, pot suposar un indici de delicte d’injúries a la Corona. No faig broma. En especial, l’apunt que fa referència a la "representació del missatge".

Construiré, tot seguit, un sil·logisme lògic absolutament irrefutable. Representació = Escenificació. És a dir, que allò realment "sectari, estrident i demagògic" és l’escenificació (la posada en escena) del discurs de Rajoy. D’acord? D’altra banda, amb criteris estríctament objectius (mireu la foto que s’adjunta), podem afirmar que l’escenificació del missatge de Rajoy és idèntica a la que fa Juan Carlos I cada nit de nadal. Així, si A = B (és a dir, si missatge "sectari, estrident i demagògic"  = missatge Rajoy) i B = C (és a dir, missatge Rajoy = missatge Rey Juan Carlos I), clarament A = C. És a dir,

missatge "sectari, estrident i demagògic" = missatge Rey Juan Carlos I

Si ara, fem ús de l’aritmètica, podem eliminar termes repetits d’ambdós costats de l’equació i, per tant,

missatge "sectari, estrident i demagògic" = missatge Rey Juan Carlos I

I, clarament, amb precisió matemàtica, podem afirmar que

"sectari, estrident i demagògic" = Rey Juan Carlos I

Qui avisa Conde-Cumpido, Fiscal General de l’Estat, per a que inicie un procediment penal contra Mª Fernández de la Vega per injúries al Rey? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!