Acabem la faena?

20 anys de corrupció política, econòmica i ideològica no es poden redreçar amb una legislatura. Ens ha donat poc més que per a treure al malalt de la unitat de cures intensives. Per això, necessitàvem com l’aigua 4 anys més de Botànic. Ara, després d’assolir aquesta importantíssima fita a l’abril, comença l’autèntica reconstrucció del País Valencià. Tanmateix, que ningú oblide on rau la nostra força: pobles, viles i ciutats. Són la sang del País i, València, el seu cor. Per tant, si volem canviar definitivament de paradigma, cal mantenir i incrementar el poder municipal. Aturem els corruptes, els neoliberals i l’extrema dreta també als ajuntaments.

Acabem la faena?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *