Feu el favor de votar!

Sense ganes o amb il·lusió; convençuts o sense cap convicció; motivats o amb tota la indiferència del món; per desig o per utilitat; amb el cap ben alt o d’amagat; per un motiu o pel contrari; per assolir un govern d’esquerres o per aturar el feixisme; amb les coses clares o plens de dubtes; per idealisme o per pragmatisme; per voluntat pròpia o en contra de la teua voluntat; per continuar avançant o per no retrocedir…

Busqueu l’excusa que més us convinga… però feu el favor de votar! Els valencians i les valencianes ens hi juguem massa coses com per llançar a perdre un sol vot. I voteu als de casa! Que la dita ho diu molt clar:“De fora vindran...”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *