Cap a Otos!

L’any 2007, després d’haver-ho pensat un munt de vegades, vaig decidir de formar part de la família virtual de Vilaweb. Els motius els vaig explicar en la primera entrada d’aquest bloc que, quan la visite, em fa sentir una mena d’arqueòleg cibernètic: han passat pràcticament 10 anys i allà són les paraules, intactes, talment com si les haguès escrit ahir: talment com una mena de fòssil digital. És un prodigi.

Com deia, fa ja una bona pila d’anys que forme part de Vilaweb i avui, per primer cop, acudiré a una trobada de la nostra comunitat virtual. He de reconèixer que em fa molta il·lusió, no només per ser el primer cop en què podré compartir converses, pensaments i rialles amb gent que conec tan sols per les seues paraules virtuals, sinó també perquè la trobada és a Ca les Senyoretes, una casa rural de la meravellos vila d’Otos, a la meva estimadíssima Vall d’Albaida, on hi tinc tants records i tanta gent que m’estime. A més a més, després de sopar, Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil ens deleitaran amb les seues veus, històries i cantarelles. Qui dóna més?

Per molts anys, Vilaweb!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *