TocDeQueda

Pensaments, anècdotes i paraules aproximades

23 de setembre de 2013
4 comentaris

Una nit al Museu de Titelles

Una pel·lícula… Una pel·lícula de veritat. Amb el seu tràiler i tot! Després de sis mesos d’intensíssim treball, el meu últim projecte com a mestre del CEIP Covalta d’Albaida està a punt de veure la llum. Encara no m’ho crec; quan hi pense, em sembla senzillament increïble. La idea, el guió, l’adaptació cinematogràfica, el rodatge, l’edició… Era un repte de dimensions desconegudes per a mi; directament inassolible. Per això, més enllà de l’èxit, em sorprèn la meua inconsciència, el meu atreviment a l’hora de pensar i d’embarcar-me en un projecte tan descomunal i tan aliè a les meues capacitats personals: tècnicament parlant, sóc un analfabet absolut en el món de l’audiovisual. I, doncs? Quina mena de sentiment o impuls em va fer creure que podia assolir un propòsit tan inabastable?

En primer lloc, em movia l’agraïment: volia acomiadar-me de l’escola Covalta d’una manera especial; deixant-hi un document que perdurara. Després de set anys irrepetibles he tornat cap a València i tenia ganes de fer una cosa especial per agrair als mestres, als alumnes, als pares i a les mares i també a tot el poble haver-me fet sentir com a casa durant tot aquest temps. Tanmateix, l’agraïment no fa pel·lícules. Allò que realment ha fet possible aquest petit somni són uns amics que valen un imperi: Roger, Sven, Julia, Àlvar, Xavi, Altea… I ma mare; i els mestres de l’escola Covalta; i Bambalina Teatre; i la meua amiga i actriu Arantxa González; i Paloma, l’encarregada del Museu de Titelles; i tots els secundaris que han participat; i l’alumnat de 6è, autèntics protagonistes de la història; i els xiquets i les xiquetes de 3r, que també tenen una escena; i tots els pares i les mares que em donaren el seu suport… Si és treballa en equip i tens la sort de tenir una gent tan fantàstica al teu voltant, es poden fer coses increïbles. No puc ni dormir de l’emoció. Gràcies de tot cor!

  1. Hola Didac! Tinc moltes ganetes de veure com ha quedat la peli i per supost de tornar-te a veure. 

    Molts besets.                           Úrsula.  

  2. M’agradaría saber si vindràs a veure’ns el divendres,quan anem amb el col·legi.Per supost,tinc moltes ganes de veure la pel·licula que heu fet tan meravellosa.T’espere!! 🙂
                                                Un acomiadament. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!