Holotúria

Filtrant tot el què ens passa pel davant...

31 d'octubre de 2010
0 comentaris

La casa gran del sobiranisme

Si em permeteu que manllevi part del títol convergent, empraré aquesta expressió per a referir-me a la necessitat que percebem alguns (en forma del #votaindependencia, per exemple) de visualitzar la unitat estratègica per a assolir la independència.

No cal un esforç extraordinari ni la renúncia a cap projecte independentista propi i diferenciat de la resta, sinó la presentació (al més aviat possible) de l’espai independentista com alló que ens uneix i no com alló que ens separa.

Com ja deia en Xavier Mir en un dels seus interessantíssims apunts, hem de treballar per a aconseguir una foto, ras i curt.

La foto en qüestió no és altra que la d’en Laporta, en Puigcercós i en Carretero envoltats, per exemple, de la gent que dóna suport al #votaindependencia darrera d’una pancarta simple “independència!”.

Vist que el lipdub per la independència ja ha aconseguit 200.000 visites, m’estalvio d’aprofundir en l’impacte que tindria aquesta imatge.

Tan sols destacaré que cal un gest d’aquesta naturalesa per fer callar les veus interessades que volen veure desunió i malaptesa en una simple expressió de la pluralitat.

Insistim-hi, companyes i companys, iniciem, plegats, el camí cap a la llibertat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!