7 de març de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Pau Alabajos presenta les seues cançons a València

El concert intercalarà cançons d’Alabajos amb poemes d’Estellés i comptarà amb la participacio de l’associacio estellasiana Rodonors Invictes

El proper dijous 8 de marc a les 19:30h el cantautor de Torrent, Pau Alabajos, juntament amb membres de Rodonors Invictes faran un recital al Col.legi Major Lluis Vives.

El concert s’integra dintre d’un projecte encapçalat pel Centre Ovidi Montllor (ACPV) amb la col.laboració del Vicerrectorat de Cultura, Igualtat i Participacio de la Universitat de Valencia i el patrocini d’Unnim Obra Social. L’objectiu d’aquest projecte, anomenat Poesia i Cançó, és la promoció de la poesia a través de la música a l’àmbit universitari.

Pau Alabajos presentarà el seu nou disc Una amable, una trista, una petita pàtria.

De vegades, es produeixen revolucions invisibles, batalles sordes i quotidianes que no arriben als mitjans de comunicació, que són condemnades irremissiblement al silenci. Hi ha conflictes llunyans a prop de casa nostra, que mai no estan d’actualitat, que no mereixen ni una miserable nota al peu en els diaris. Però existeixen també persones anònimes que es deixen la pell, que renuncien als discursos teòrics i prenen la determinació, conscient i sincera, de canviar el món que els envolta, ara i ací, posant les mans en farina, aferrant-se a l’esperança amb totes les seues forces. Elles i ells són els protagonistes d’Una amable, una trista, una petita pàtria, el nou treball discogràfic del cantautor Pau Alabajos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!