Estellés protagonista

El Centre Ovidi Montllor dintre del seu projecte Poesia i Cançó, obri un cicle dedicat a Vicent Andrés Estellés. I l’obri amb una de les principals figures de la música en català a l’actualitat: Miquel Gil. 

Serà divendres 2 de març a les 19:30h al Col·legi Major Lluís Vives (València).
Miquel Gil ens oferirà un concert amb temes inclosos al seu darrer disc (Per marcianes, 2011) i poemes de Vicent Andrés Estellés, poeta que ha musicat al llarg de la seua carrera. 
Encetarà el concert un col·loqui amb Begonya Pozo, escriptora i responsable de l’Aula de poesia de la Universitat de València, sobre la relació entre poesia i música. 

Com hem esmentat, aquest col·loqui-concert s’inclou dintre d’un cicle especial dedicat a Estellés i la seua relació amb la música organitzat pel Centre Ovidi Montllor juntament amb la col·laboració del Col·legi Major Lluís Vives, el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i Unnim-Obra Social. 

 

La resta de propostes incloses en aquest cicle són: 

Dijous 8 de març 19:30h. 
Pau Alabajos: La poesia d’Estellés. 
Membres de l’Associació Estellesiana “Rodonors Invictes” acompanyaran Alabajos en el seu espectacle recitant, recordant i celebrant el poeta de Burjassot.

Divendres 23 de març 19:30h. 
Plantar-li cara a la vida, Marquet. 
Espectacle íntim però intens que reviu alguns poemes del primer Estellés, aquell que està més arrapat a la vida quotidiana, a la mort i al sexe descarnat. “Plantar-li cara a la vida” intenta fer un crit de vida per afrontar aquestos dies de crisis.

Divendres 30 de març 19:30h. 
Vicent Andrés Estellés. L’amor o la guerra. Mural del País Valencià
Pau Miquel Soler, lletrista i cantant del grup alcoià Arthur Caravan, encapçala aquest projecte dedicat a l’obra d’Estellés Mural del País Valencià (Ed.3i4). Pretén conjugar els mots d’Estellés amb música i imatges i fer amb tot això una passejada pel nostre país. L’acompanyarà el poeta Manel Rodríguez Castelló. 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *