Estellés protagonista

El Centre Ovidi Montllor dintre del seu projecte Poesia i Cançó, obri un cicle dedicat a Vicent Andrés Estellés. I l’obri amb una de les principals figures de la música en català a l’actualitat: Miquel Gil. 

Serà divendres 2 de març a les 19:30h al Col·legi Major Lluís Vives (València).
Miquel Gil ens oferirà un concert amb temes inclosos al seu darrer disc (Per marcianes, 2011) i poemes de Vicent Andrés Estellés, poeta que ha musicat al llarg de la seua carrera. 
Encetarà el concert un col·loqui amb Begonya Pozo, escriptora i responsable de l’Aula de poesia de la Universitat de València, sobre la relació entre poesia i música. 

Com hem esmentat, aquest col·loqui-concert s’inclou dintre d’un cicle especial dedicat a Estellés i la seua relació amb la música organitzat pel Centre Ovidi Montllor juntament amb la col·laboració del Col·legi Major Lluís Vives, el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i Unnim-Obra Social. 

 

La resta de propostes incloses en aquest cicle són: 

Dijous 8 de març 19:30h. 
Pau Alabajos: La poesia d’Estellés. 
Membres de l’Associació Estellesiana “Rodonors Invictes” acompanyaran Alabajos en el seu espectacle recitant, recordant i celebrant el poeta de Burjassot.

Divendres 23 de març 19:30h. 
Plantar-li cara a la vida, Marquet. 
Espectacle íntim però intens que reviu alguns poemes del primer Estellés, aquell que està més arrapat a la vida quotidiana, a la mort i al sexe descarnat. “Plantar-li cara a la vida” intenta fer un crit de vida per afrontar aquestos dies de crisis.

Divendres 30 de març 19:30h. 
Vicent Andrés Estellés. L’amor o la guerra. Mural del País Valencià
Pau Miquel Soler, lletrista i cantant del grup alcoià Arthur Caravan, encapçala aquest projecte dedicat a l’obra d’Estellés Mural del País Valencià (Ed.3i4). Pretén conjugar els mots d’Estellés amb música i imatges i fer amb tot això una passejada pel nostre país. L’acompanyarà el poeta Manel Rodríguez Castelló. 

 

Afegeix un comentari