20 de setembre de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Comptarem amb Emili Gascó!!

El proper diumenge 22 de setembre la ciutat de Carcaixent acollirà una nova edició de la trobada “Carcaixent conta!”, que pretén reunir a la Ribera contacontes de tots els territoris de parla catalana per tal que entretinguen amb les seues històries el públic assistent.

Enguany a més, comptem amb la col·laboració d’Emili Gascó (mestre i escriptor), que serà qui presentarà l’acte i a la gent que hi participa.

Novament, la Plaça del Llimeral al barri de Les Barraques de Carcaixent s’omplirà de gent que estima escoltar històries, contes, rondalles … i també d’aquella altra gent a la qual li agrada contar-les.

El projecte iniciat a l’any 2008, i ja plenament consolidat, reuneix cada ocasió a families senceres que gaudeixen d’un barri i d’una activitat a l’aire lliure, que preten fonamentar l’autoestima com a poble i el coneixement dels nostres referents culturals, al temps que recupera la costum de contar i escoltar, és per això que prima l’oralitat i a les bases del certamen s’especifica que la història s’ha de contar sense suport escenogràfic.

Per tal de fer la trobada més atractiva, les entitats organitzadores han fixat dos premis en metàl•lic de 200 euros per al guanyador més una escultura al•legòrica de la mascota del certamen, dissenyada per Neus Fontana i elaborada per l’escultor Francesc Fontana, i 100 per al finalista.

Les organitzacions convocants de la VI edició de Carcaixent conta!!, el Casal Jaume I-Grup Arrels i el col•lectiu local del Bloc, confiem que al proper diumenge, la plaça s’ompliga de narracions i oïents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!