La Sargantana Electrònica

Bloc Nacionalista Valencià de Callosa d'en Sarrià. bloccallosa@gmail.com

26 d'octubre de 2012
Sense categoria
1 comentari

El BLOC-Compromís de Callosa proposa uns pressupostos municipals més participatius i el PP ho rebutja.

Ara s’estan elaborant els pressupostos municipals per a l’exercici 2013. En el plenari d’aviu (25 d’octubre) el BLOC-Compromís ha presentat una moció per tal que l’Ajuntament fera més participatiu la confecció dels comptes municipals. És a dir que es comptara més amb aquells que, en teoria, van a beneficiar-se d’eixe document: els ciutadans de Callosa. Però el PP de Callosa ho ha rebutjat; es veu que conceptes com transparència, participació, igualtat … no apareixen al seu diccionari perquè quan gasten estes paraules ho fan per a justificar justament situacions contràries. 

Ho han tirat arrere amb arguments que són EXCUSES: que si això suposaria massa temps de debat, que no serien operatius, que ja tenim l’Agenda 21 (on no es contempla debatre aspectes de pressupostos), que si estem oberts a … Però res concret. Eixa feina es fa, no es diu: reunions amb col·lectius, debats públics, fòrums a les xarxes socials, compromisos reals … En fi, ja els coneixen, què els hem de contar nosaltres que vostés no sàpiguen? A algú de vostés els han demanat alguna volta el parer per a alguna cosa? Què hem d’esperar d’un equip de govern que per “participació ciutadana” entén coses com, per exemple, fer els plenaris a les 9 del matí d’un dijous laborable?
Ací tenen la moció:

 MOCIÓ PER UNS PRESSUPOSTOS MÉS PARTICIPATIUS PER AL 2013.

En vistes als nous pressupostos per a l’exercici 2013, des del BLOC-COMPROMÍS de Callosa d’en Sarrià, proposem que la confecció dels nous comptes siguen de la forma més participativa possible.

La gent del poble paga taxes municipals, l’Ajuntament recapta ingressos i se’ls gasta; però la població no entén en què. Minven els serveis prestats a la ciutadania amb l’excusa de l’ajust necessari que comporta aquesta situació econòmica.

És per açò que sol·licitem a l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià:

1.      Que l’Ajuntament pose a l’abast de la ciutadania les partides pressupostàries.

2.      Que s’òbriga un debat municipal en vista dels nous pressupostos on la gent, individualment, puga proposar quantitats per a algunes partides .

3.      Que l’Ajuntament convoque reunions amb totes les entitats o associacions locals per a recollir les seues demandes i les seues propostes per als pressupostos.

4.      Que l’Ajuntament garantisca la màxima participació, amb tots els mitjans possibles i a l’abast del consistori.

 

Vicent Llobell i Bertomeu BLOC-COMPROMÍS de Callosa d’en Sarrià.

 

Callosa d’en Sarrià, 25 d’octubre de 2012

  1. L’ajuntament de Madrid s’ha gastat 500 Millons de € en la reforma que s’ha fet.La seua alcaldessa Ana Botella del PP  i dona d’Aznar te 260 assessors personals que cobren una mitjana de 60.000-€ cada un d’ells l’any i el despatx de la sra.Botella és més gran que el despatx d’Obama , president dels EEUU.

    Les nostres farmàcies sense cobrar   i els peperos valencians contents d’enviar els seus diners (i nostres) cap a Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!