BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CAP A LLEVANT ABANS DEL 21D 17.12.2017

Per Joan Lladó

A veure si som capaços de donar continuïtat al bloc. N’estic totalment convençut perquè en som uns quants que volem que així sigui. I a més, què caram, també ho farem pel país, per la República, per la llibertat dels nostres presos polítics i perquè malgrat tot, els nostres veïns del sud també mereixen viure en una democràcia plena.

He arribat tard a plaça i quan ho he fet, hem arrencat de seguida per anar cap el camí de les Cinc Sènies i el veïnat de Mata. La colla encara és en estat letàrgic; les farres de cap de setmana destinades al jovent, són clara i notòriament contràries al nostre status vital.

Enfilem fins el mirador de Mata, can Flequer, Sant Martí, i prenent nous corriols acabats d’obrir, arribem al Coll Pallarès sense l’Adrià. De nou, en camí recuperat, apareixem als revolts de la pista a l’alçada del Roc de l’Avi. Ens hi acostem per fer-nos unes fotos; la llum i la netedat de l’atmosfera hi conviden i la tèbia escalfor del sol, sense gota de vent, ens ofereix una estona de confort i recolliment.

Continuem per la mateixa pista en direcció al Montalt i el remuntem fins dalt. Quatre fotos més i avall de pet per roquisser extrem. Res, -tret d’alguna excepció- ni el farciment de molles aguanta l’embat de l’animalada.

Seguim per descens ara més assossegat fins que ens hem d’aturar per adobar la roda de l’Enric. Ha perdut aire al davant i se n’ha adonat quan anava pel terra massa sovint. Els que som a prop seu, a part d’ajudar-lo a fer la feina, aprofitem per menjar quatre cireres d’arboç que ara estan al seu punt òptim de maduració. La natura ens dona aquests regals.

Davallem fins a Torrentbò i per un tram de carretera ens apropem al darrer corriol que, paral·lel a aquesta, ens conduirà fins a Sant Vicenç tot passant pel Castell de l’Oliver. Aquí ens diu adéu en Martí i nosaltres fem cap al pavelló esportiu per fer un esmorzar sense escarafalls.

Salut i república!

Joan

Els bicicorriolaires: V. Tarrés, A. Gil, A. Gomez, M. Montserrat, A. Nogueras, O. Noè, A. Triquell, D. Argüelles, E. Subiñà i J. Lladó


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.