UN SUI PER FINIR EL COMPLET CAP DE SETMANA. 09.07.2017

Per Joan Lladó

He tingut un cap de setmana ple d’activitat i l’he acabat fent un Sui en companyia d’en Manel i en Víctor. De tant en tant, fer escapada de muntanya llarga com la d’avui, dona bon rendiment i,

evidentment, el gaudi que ofereix baixar una trialera com la del sud-est del Sui, és impagable, i enllaçar-la amb el descens fins pràcticament a Cardedeu, què us haig de dir… (malgrat les ortigues i els esbarzers).

Que tingueu una bona setmana.

Joan

Les fotos d’en Víctor: cliqueu aquí.

Quant a Bicicorriols

Som una colla d'esportistes d'activitats muntanyenques: bicicleta, esquí, córrer, raids, alta muntanya, escalada, entre d'altres. Pel que fa a la bici, la que més practiquem, la nostra especialitat són els camins i corriols més amagats i recòndits, més cafres i trialers de les nostres contrades, El Maresme, i de les altres, també. Per aquesta raó tenim la subtil habilitat d'atraure esbarzers.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.