BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ESQUÍ DE FANTASIA AL PIC DE LA SERRERA (2913 m.) 14.04.2015

IMG_9700

Per Andreu Calvó

Com un privilegiat, aquest dimarts, si que marxo a esquiar amb els abonats al descans Inter setmanal; en Marti i l’Enric. Les altes temperatures, ens fan decidir ràpid; anirem cap a Andorra. Passem per Cal Andreu a recollir els meus bartuls, parada gastronòmica al Toca Teca, i marxem cap a la Vall de Ransol.

IMG_9727

Deixem el cotxe, i sortim ja amb el esquís als peus, amb una neu força pastosa, que fa que avançar sigui mes feixuc del normal. Remuntant per la vall del riu dels Maners, anem guanyant alçada, remuntem per un canal curiosa, per l’estat de la neu,  passem pels estanys de Ransol, coberts per la neu. Després d’una bona suada ens plantem a la carena, que ens dura fins l’objectiu de la jornada; el Pic de la Serrera, uns dels cims mes alts d’Andorra.  Fotos de rigor, mengem i solucionem el Mon.

IMG_9736

Un descens per una pala espectacular, cap a la vessant de Sorteny, on gaudim d’una neu primavera espectacular. Just per sota la Collada del Riu de les Cebes, tornem a posar pells i cap amunt per assolir la collada de Meners, ara ja si enllacem pala, canal i torrent per arribar al cotxe.

IMG_9730

Parada a l’encantador i ben integrat llogarret del Pas de la Casa, a proveir-nos dels clàssics productes locals (xocolata, formatge, alcohol,…), un cop abastits tornem a fer unes cerveses a La Molina, d’aquest beure no en manca mai i cap a casa.

Gran dia, en una zona desconeguda per mi.

Fins a la propera….

Les fotos de l’Andreu: cliqueu aquí.

Les fotos d’en Martí: cliqueu aquí.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.