BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

JULIOL SENSE PEDALAR? 23.07.2013

Per Pep Famadas

Vista l’activitat del bloc, sembla que la colla ens hem emmandrit aquest estiu. Potser són les gerres de cervesa del Jala-Jala que entabanen l’enteniment? Segur que alguna cosa fan. Pel que sigui el balanç a banda de les sortides, a 23 de juliol, és:

– En Prosciutto fa catúfols i es trenca el metacarpià quan estava ben quiet en un esquei als vessants de Can Roviró. Guix i baixa no sé quantes setmanes. He perdut el compte. Quina tocada de collons!!

– El Maestro: 12 punts de sutura a no sé on. Curiosament l’estrall fou aquest darrer cap de setmana pels nostres verals. Suposo que tornant de fer un “Pere” a la piscina d’Òrrius. Potser fou més regat del compte l’esmorzar? Diuen els waa no sé que el Gallitu hi té a veure alguna cosa. No n’he tret l’entrallat. Caldria explicacions o la deguda crònica de l’esdeveniment.

-El Gentil Cavaller tot cavalcant el matxu gros en descens a Vallnord es veu que tasta els rocs andorrans. Sortosament només una capsulitis en un dit de la mà n’obté com a record.

– Un nou mamalló de Cabrera, en Jaume (ja el batejarem), que ha tastat les píndoles “Bicicorriols” i no se’n pot desenganxar,  es veu que s’havia begut l’enteniment i provava de seguir el cavaller anterior. Resultat: esquinç al peu.

A banda d’això els clàssics mals d’esquena i ronyonada, mal de genolls, etc etc.

També hi ha bones notícies:

– El Mamalló autèntic surt d’amagat dia sí, dia també. Estem tots emetents  a veure quan es digna a venir a la plaça.

– En 3 unces ja té l’alta, no definitiva, però sembla que no se’n pot estar de fer el cabra.

– Hi ha forces muntures noves a la colla, que han anat arribant com qui no vol la cosa. Les 29 es van imposant i aviat seran majoria.

– El Gallitu va tornar d’Irati amb la cresta encetada de tan vermella que la tenia. Sort que de tant rep alguna picotada.

– En Pistons ens va extenuar a la cursa de 2 dies que va dissenyar pels nostres racons de comarca.

– La sortida familiar a Malniu va ser un èxit tot i la pluja. Erem un ramat de quasi 40 que pujàrem, aquesta vegada sense piques, al Puigpedrós.

Segur que em deixo noves per esbombar, bones i dolentes. Es tracta de fer una mica de safareig. Calen cròniques dels actes.

En fi, encara hi ha vida a la colla. A veure si entre tots som capaços de continuar compartint-ho en el bloc i no el deixem morir engollit pel whatsapp dels collons.

Salut i bici.


  1. Sort que l’amic i company Formiga ha fet el pas perquè ha vingut d’un pèl que no engego el bloc a fer punyetes. Pregunto, com pot ser possible que a tothom li agradi que el bloc tingui vida i que cap dels protagonistes es digni a escriure quatre ratlles de les activitats que fem i es diguin tantes absurditats pel WA?
  2. … i afegir que una lleu distensió a l’ espatlla en la meva última sortida (fruit d’ una xorrada de caiguda que en aquell moment no semblava important), ha estat un dels motius (que no l’ únic) de la meva poca presència aquest últim mes.

    Molt bé Pep, m’ ha agradat molt aquest concís i exhaustiu resum del mes.

  3. ja ho vaig dir un dia:
    aixó és com alló de “video killed the radio stars”!
    el puto guazapp és com un tzunami, silenciós, lent, peró inexorable. Ho escombra tot i tot ho engolleix…..
    a part, ahir per fí m’ han tret el guix. Ara, sessions  de natació i recuperació “amb seny”. Avui ja he anat a treballar amb bici, en tenia un bon mono!
    més a part, he passat a en Luca tota la gravació dels tres dies del Port de Beseit, una hora i 45 de video. El covertirà en un format més comode per a ell i li ficarà una mica d’ acompanyament musical. Si fem a temps abans que la colla prengui el vol per vacances, la convocarem per la estrena a la UEC.
    Si a algun amic nostre (coolega de bici, per descomptat) li fes gràcia precenciar, que ens ho digui i valorarem la possibilitat de donar-li el vist-i-plau.
    Bones Santes! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.