BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

L’ÚLTIMA DE L’ANY 31.12.2012

Per Adrià Triquell

Avui en dia ja sabem que hi han poques coses segures, però del què podem estar raonablement segurs, és que la d’aquest matí haurà estat l’última sortida d’aquest refotut any 2012.

Que dir d’aquest any? Doncs com a mínim, que ha estat un any complex:  a la colla han aparegut diverses dificultats familiars, professionals i de salut que fan que costi fer un balanç global de l’any, del que cadascú tindrà el seu punt de vista.

Paradoxalment crec que aquestes dificultats han reforçat i cohesionat  el nostre grup.  M’atreveixo a dir també que en un balanç purament ciclístic de l’any, surt molt positiu: els màsters del davant, que semblava que tenien poc marge de millora, han pujat un altre esglaó, també ho ha fet el nivell del gruppetto del mig, i al darrera, bé, al darrera sense masses canvis, però temps al temps.Us desitjaria bon any 2013, però com la cosa no pinta gaire bé, que tingueu un feliç any 2016!

P.d. Ah si, la sortida d’aquest matí, fantàstica. Ens hem fet els corriols per sobre Canyamars, amb una marxa menys de la habitual tot esperant el barril de Moritz d’aquest vespre.

Les fotos: cliqueu aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.