BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CORRIOLAIRE AL BLOC BiCiCORRiOLS 14.07.2012

Per Adrià Triquell

Dissabte a la tarda. Estic escarxofat al sofà tot mirant el bloc de bicicorriols. Que en fa de goig el Luca, a les fotos de la revista! Sóc un desgraciat, mai sortiré a cap portada de revista, i encara menys de bicicleta. Però el pitjor de tot, és que de ben segur,  que mai sortiré tan guapo com ell.

Mentre vaig cap el moble-bar amb la intenció de fer-me un parell (o tres) de gin-tònics i tornar al sofà, se m’encén una llumeta: ara caic que encara no he provat el YONGNUO YN560, la tercera generació que tinc d’aquests flashos xinesos amb la que hi mantinc una relació amor-odi ben peculiar.  Potser no aconsegueixo sortir en una portada, però si que puc fer quelcom més important, sortir al bloc bicicorriols!

Tot decidit, agafo els trastets fotogràfics, la bici i em dirigeixo cap al primer lloc que se m’acudeix, el Turó de Mata, a cinc minuts de casa.  La pinta que dec fer vestit de ciclista i carregat amb tres trípodes i dues motxilles amb material fotogràfic, deu ser curiosa de veure. Avui no puc disposar del meu ajudant de 10 anys habitual, hauré de fer el que pugui amb el disparador automàtic.

Els resultats, com tot a la vida, són millorables, però sentat al sofà segur que no haurien sortit.

Fotos: http://www.flickr.com/photos/lacapsa/sets/72157630585830144/detail/(trencat)

Pd: Si, ja sé que esteu pensant, el Luca fa saltironets i la meva bici no s’aixeca del terra. Limitacions dels 15 segons de l’automàtic, naturalment.


  1. Adrià! res a envejar, estan molt guapes! la posta de sol dona una llum ben guapa. Encara podràs vendre’ls-hi un bon repor a la revista…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.