BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

XIII TRAMUNBIKE. BTT EN ESTAT PUR 05.06.2011

Per Manel Trenchs

Hi ha una dita que diu “si no vols pols, no vagis a l’era”. Està clar que tant el Gran Prosciutto com un servidor volíem molta pols i vam anar a la Garrotxa. Però enlloc d’empolsats, vam quedar ben enfangats.

Una cursa d’uns 70 km, 2.400 m de desnivell, 400 participants i amb molt, molt de corriol d’allò més tècnic, no és pas broma. Els mateixos de l’organització posen a la seva plana web: “La duresa de la marxa, tant des del punt de vista físic com tècnic és alta, i està pensada per participants experts en aquest esport.”

M’ha agradat molt la definició de la Tramunbike feta per un biker. Diu així: “Aquí a Girona, hi ha una frase feta que identifica als tocats per la tramuntana com a llampats; bé podríem dir doncs, que els que vàrem participar a la tramunbike no som gent normal, som una mica llampats. Llampats pels corriols interminables, trialeres, paisatges idíl•lics; formàvem part de la natura, com si fóssim un senglar més, dins d’aquella espessa boscúria interminable.

Els surfistes surten a la mar en busca de l’onada perfecta, per poder fer aquella filigrana que sempre han somiat; Jo ja l’he trobat i és al costat de casa, llàstima que vingui només un cop cada 365 dies. Mentre passen els 364 dies que resten per a la propera pedalada perfecta, somiaré amb el que he viscut i que mai oblidaré.” Descriu molt bé les meves sensacions, tot i que amb una mica menys de fang hauria estat molt millor. Els que no l’heu provat, hauríeu d’animar-vos!

No sé si les sensacions de’n Giovanni van ser les mateixes, emmig de tants incidents, no sé si va arribar a gaudir-ne del tot. Oi Giovanni? Els ho expliques?

Us passo el link de la cursa: http://www.bttfornells.com/tramunbike/(trencat)

Fins la propera,

Manel

Les fotos de la Maria: cliqueu aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.