BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ROGAINE 100 ANYS UNIO EXCURSIONISTA VIC 28.05.2011

Per Joan Lladó

Dissabte, dos equips integrats per alguns individus de la colla vam participar en el rogaining que la UEV organitzà, entre d’altres, per commemorar els cent anys d’aquesta activa entitat excursionista de la Plana de Vic.

L’equip Alpina el formaven l’Andreu, en Carles i en Ferran Broceño i participàren en la categoria d’homes sènior quedant en la desena posició acumulant un total de 163 punts. En la categoria d’homes veterans hi participàrem l’equip Bicicorriols format per l’Albert, en Martí i un servidor, aconseguint un total de 159 punts que ens portaria a la segona posició de la categoria.

Ha estat un rogaine dividit en dos sectors molt ben diferenciats damunt del mapa: un de planer a la banda de ponent i l’altre més trencat i muntanyós a llevant. Gairebé tothom a optat per raspallar la zona plana en primera instància i enllaçar després, de la millor manera possible, el sector amb més relleu.

La gairebé nul·la aparició de grans desnivells en la zona plana ens ha permès de córrer durant dues hores seguides fins que no ens hem endinsat a la muntanya i això ho han pagat les cames.

Felicitem a l’equip Alpina que aquesta vegada ens han guanyat en punts i a l’organització per fer-nos gaudir d’un altre rogaine malgrat no hi hagués vi a l’hora de dinar.

Salut,
Joan LLadó

Les classificacions per categories: cliqueu aquí. (trencat)
Les fotos que vaig anar fent durant la cursa: cliqueu aquí.
I l’enllaç per veure les que han fet els organitzadors: cliqueu aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.