BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CAPOLAT. DIJOUS SANT 21.04.2011

Per Joan Lladó

Els que vam poder fer festa dijous sant gaudírem d’una jornada de cicloturisme excepcional. Ruta i àpats feren pinya amb el temps que ens respectà a desgana i plegats ens donaren moments de joia, companyonia, disbauxa i patiment. En definitiva, una d’aquelles escapades que, malgrat la gotellada de primera hora i les nuvolades a la rereguarda, per les que ningú donaria ni cinc cèntims que l’acabaríem –ni començaríem– amb bon peu, restaria gravada a les testes dels sis afortunats corriolaires.

–On vas a fer carretera amb un mapa de l’Alpina? Això no ho havia vist mai!, exclamà en Ferran mentre fèiem el primer àpat abans de començar a rodar. Així d’interessant i expectant es presentava la ruta. Els companys ja us aniran explicant els encants i punts clau d’aquest interessant recorregut voltant la comarca del Berguedà.

Salut,
Joan Lladó

Els corriolaires: Jordi Cid, Carles Llorens, Anscari Nogueras, Ferran Sans, Valentí Tarrés i Joan Lladó.

Distància recorreguda: 115 km.
Desnivell + acum.: 2800 m.
Les fotos d’en Joan: cliqueu aquí.
Les fotos d’en Ferran: cliqueu aquí.
Foto de l’apunt: Ferran Sans.
El primer video d’en Ferran: cliqueu aquí.(trencat)
El segon video d’en Ferran: cliqueu aquí.(trencat)


  1. Doncs de veritat us haig de dir que va ser una sortida de luxe.
    A l’arribar a Mataró li vaig explicar a en Marcel la volta que haviem fet. Que si el Capolat, que si el Peguera……..Em va fer gràcia quan encertadament va dir-me : Fent bici de carretera, si vàreu pujar a Rasos de Peguera devieu baixar pel mateix Coll…Doncs no!!!
    Amb un somriure d’orella a orella li vaig dir que haviem fet un tram d’uns dos quilòmetres per una pista de sorra i pedres, rotllo trialera vaja.. per enllaçar la volta tal com en Joan l’ havia disenyat. Je, je.. collonut
    Ara el més estrany de tot, és que no vam veure cap altra bicicleta, ni de carretera ni  de muntanya, no ho entenc pas……..
    Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.