BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CURSA BTT-O D’HOSTALRIC 07.11.10

Per Martí Montserrat

Organitzada pel Grup d’Orientació Grions

Després de la decepció al campionat de Catalunya, on varem participar quatre bicicorriolaires (tots amb el súper mallot nou ) i ningú aconseguí d’acabar el circuit amb èxit, calia intentar posar les coses a lloc… o no…
Quedem en Giovani, l’Andreu i un servidor per intentar arreglar les coses i restablir el prestigi perdut je, je, je.

Deixant les bromes a part la jornada, (al menys per mi) no començà gaire bé. Ja que com sempre hem d’anar a esmorzar al bar ??? i com gairebé sempre se’ns fa tard…Sortim per potes doncs sóc el primer dels tres a sortir i nomes tinc ½ hora per canviar-me, inflar rodes, instal·lar l’sportidend i el portamapes, anar al wc i escalfar, si pot ser!!!Amb el menjar al coll i sense haver pogut escalfar, el cronòmetre comença el conte enrere !…collons quina merda !!!amb la panxa plena no puc apretar doncs la digestió no m’ho permet. Per tant concentració màxima i no val ha badar…val més assegurar cruïlla a cruïlla per tal d’anar trobant les fites correctament.

Ja porto 6 fites i encara la digestió em porta de cap fins que després d’unes quantes erupcions ( per dir-ho fi ), aconsegueixo alliberar la bèstia que m’estava martiritzant i regularitzar la compressió, per tot seguit, començar a agafar el ritme fins al final de cursa.

Un cop a l’arribada, les meves sensacions no eren massa bones ja que havia fet alguna errada i a més, no havia pogut dur un ritme normal fins la valisa nº6. Però per sorpresa meva comprovo que tot i no haver fet una bona cursa els demés sembla que tampoc!!!

I tot cofoi m’emporto el primer lloc (H-40) sota el braç!

Ha finalitzat una altre fantàstica jornada d’orientació i els tres “vici”corriolaires marxem cap a casa.

Nota: Per esquivar el gafe vaig córrer amb el mallot de l’Editorial Alpina.

Els valents de la colla: Giovanni, Andreu i Martí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.