BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

NOSOTRAS DESPUÉS DE COMER ESTAMOS MUY ACTIVAS! 03.09.2010

Per Adrià Triquell

– Noia A: oye, ¿nos dejaréis probar las bicicletas?
– Adria: doncs amb el plat de canalons que us esteu menjant no se pas si   podreu pedalar gaire.
– Noia A: no te preocupes, nosotras después de comer estamos muy activas.
– Anscaring: Adrià, diu el del bar que només fan menús, haurem d’ anar a un altre lloc.
– Noia B: vaya, ¿ya os váis?

COLLONS! Per una vegada que dues mosses jovenetes i mones s’ interessen per nosaltres, al bar no ens podien fer un PUTO entrepà?
Aquesta anècdota tenia lloc en la primera part d’ una sortida un xic complicada. La meva idea inicial era senzillament fer una sortideta d’un parell d’ hores amb el meu germanet, que ens ha visitat durant uns dies, però resulta que el dia abans al casal, ALGÚ, que després no va complir, va proposar el següent: quedar a la una amb les flaques, fer un tomb, trobar-nos hora i mitja més tard amb la resta de colla a Parpers, i finalment quedar a quarts de cinc a Argentona amb el meu germà, amb la de muntanya: quedava doncs inaugurada una nova modalitat, flaca i BTT en un mateix dia (dia laborable, per cert).Així doncs, l’ Ascaring i jo ens trobem puntualment als burots, encarem Òrrius, prou de pressa considerant que anem sols i ens espera una llarga jornada, collons, que no podem relaxar-nos aprofitant que anem sense masters? Un cop passem Orrius, la pujada fins sant Bertomeu la fem un xic mes tranquils, una mica atabalats per la calor. Baixem a la Roca i fem una breu parada per fer un mos, on es produeix la situació explicada al principi, llàstima que mai sabrem si hauríem acabat a la taula (menjant) amb les noies. Pugem xino xano Parpers esperant trobar-nos en sentit contrari de baixada amb en Giovanni, Ferran i Valentí, però no es fins dalt el coll que ens trobem tots plegats. Desfem la pujada per tornar a la Roca i enfilar cap a Sant Pere de Vilamajor, mentre xerro amb el Ferran sobre la meva recent estrenada Canon G11 (que ha jubilat a la magnífica G3), i em demostra que domina força el tema, així doncs procuro donar-li conversa, almenys mentre parla amb mi no està al davant collant al personal, però en un moment donat em deu veure el llautó perquè fa un atxassu, i anem veient impotents com poc a poc es va perdent en l’ horitzó. Sant Antoni de Vilamajor, Llinars, pugem a bon ritme (com no) Can Bordoi, i sense més novetats fins a Mataró, on m’acomiado de la resta de la colla, inclòs l’ instigador que m’ havia d’acompanyar en aquesta mena de duatló, però que ara el pobre addueix cansament.

Travesso Mataró un xic atabalat doncs arribo tard, faig en canvi de bici i torno a desfer el camí cap a Argentona, ens trobem amb el meu germà a la plaça, on coincidim amb en Magret, però amb qui no puc parlar doncs està ocupat amb una trucada pel mòbil. Ja son les cinc i decideixo canviar de plans. La idea continua sent ensenyar-li els Misser,  però entre l’ hora i el cansament que noto, escurço la idea inicial, pugem pels corriols cap a Parpers, on arbres caiguts em faran prendre alguna decisió equivocada, noto molt el casament previ amb la flaca, GR fins Can Bordoi, Pla de l’ Espinal, Torrassa del Moro, i baixada dels Misser fins a Dosrius, com on no, agafarem el corriol del Jordi fins a Argentona, on farem una gerra i ens trobarem al l’ altre corriolaire argentoní accidentat recentment, que sembla prou recuperat.

De baixada cap a Mataró noto que les forces m’ han tornat. La falta de costum d’ un rodar continuu m’ ha estat passant factura durant tot el trajecte de BTT, però amb el descans amb gerra de cervesa inclosa, m’ he recuperat prou i encara em veuria en cor de fer quelcom més.

Tot plegat, tontament surten quasi set hores de bici. Au, i diumenge sant tornem-hi.

Adrià Triquell

Corriolaires: Giovanni L., Anscari N., Valentí T., Ferran S., Marc T. i Adrià T.
Les fotos: Cliqueu aquí.


  1. Adrià,  així que aquell soci era el teu germà,  molt bé, per això no el situava! Molt interessant la teva gesta. Clar que està prim, si li fots 7 hores i només carregues benzina amb una simple birra…

  2. Unes nenes (ja grandetes) m’informen que hi ha un maillot alpina a la plaça que desentona ja que les cuixes no omplen el culot. I no és en Couldines.
    Qui collons déu ser?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.