BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

MITJA SORTIDA DE NETEJA 21.03.2010

Per Joan Lladó

Els avis enginyers ja fa uns dies que van començar d’endreçar els camins i corriols que resten obstaculitzats per la gran quantitat d’arbres que la nevada va fer caure. Nosaltres, també amb l’Avi enginyer, ens afegírem diumenge a aquesta tasca tan feixuga i ens carregàrem dels estris necessaris per facilitar aquesta feina. Fins i tot l’amic Formiga aportà una motosserra que fa el treball de trenta xerracs alhora, si no salta la cadena, ésclar.

La feina bàsica d’aquest diumenge, el nostre treball per a la comunitat va ser, principalment, el de netejar el tobogan del Parc Forestal i el Corriol de les Cosidores. Treball que ens prengué el temps de mitja sortida matinal. Quan els tretze que érem en vam tenir prou, vam anar a deixar la motosserra a Argentona i enfilàrem per Can Blanc fins a can Ribot i ens entaulàrem a Sant Carles.

Havent esmorzat només continuàrem cinc i vam anar a voltar des d’el Collet fins a Parpers. No hi ha cap camí que no sigui una cursa d’obstacles. Baixant cap el Fondo de la Gallega la pista està impracticable.

Abans de l’estiu cal fer molta feina als boscos. N’hi ha que es freguen les mans.

A reveure,
Joan LLadó

Els corriolaires: Jordi C., Joan V., Pep F., Valentí T., Carles LL., Enric S., Jordi T., Adrià T., Anscari N., Rafa, Manel T., Àngel V. i Joan LL.

Vegeu les fotos i els vídeos dels volenterosos ciclistes aquí.

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

  1. així m’agrada que treballeu, jo també ho vaig fer. Des de Torelló fins a Collsesplanes no hi ni un voral brut, tot es net com una patena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.