BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ROGAINING DE L’ESPLUGA CALVA 23.01.2010

Per Andreu Calvó

On para això de l’Espluga Calva? Ha esta una de les preguntes que mes he tingut que respondre els últims dies, si l’Espluga Calva existeix i es un poblet a bell mig de Les Garrigues. El dissabte ens varem trobar allà mes de 160 equips de 2 o mes integrants, moltes cares conegudes i ganes de canya. L’equip Alpina per l’ocasió estava format per en Carles Llorens, en Ferran Broceño i un servidor.

Mentre esperem l’entrega del mapa en trobo amb el pare del Adrià, i el critiquem una mica…. a veure si et deixes caure per alguna cursa d’orientació…………….
A les 11,45 es fa l’entrega de mapes, tenim 15 minuts per intentar traçar un itinerari que ens permeti fer el màxim numero de fites en les 6 hores següents.  Sortida i per variar, com si d’un esprint es tractes anem llançats cap a la primera fita, la segona ,….. En una cursa plena de obstacles; marges, rases i gran quantitat d’arbres caiguts (efecte de la darrera gran nevada) anem trobant força be totes les fites, al final desprès de 21 fites ens plantem a meta en 5h 44’. Podíem haver fet mes fites? Poblament si, però lo be que ens ho hem passat recorrent aquest territori feréstec, en el que semblava que en qualsevol moment podia sortir algun maqui, ja ens deixa satisfets. La propera el 23 de maig a la Vall de Núria.Fins aleshores,
Andreu Calvó

Les fotos: cliqueu aquí.
Els resultats: cliqueu aquí. (trencat)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.