BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CURSA INTERHOSPITALÀRIA 2009 09.05.2009

Per Manel Trenchs

Des de fa uns anys, el col·legi de metges organitza unes activitats relacionades amb l’esport (per promocionar la vida saludable i tal), i una d’aquestes és la cursa interhospitalària. Per descomptat, la Maria hi ha participat diverses vegades i aquest cop jo no hi podia faltar, és clar.

Això va ser el passat dissabte 9 de maig. A la sortida érem uns 200 inscrits. Es sortia des de darrere l’hospital, es pujava per la pista de sorra fins a dalt de Can Bruguera i per aquells verals es feia un recorregut (que era el mateix de l’any anterior) fent 2 voltes al mateix circuit.

En resum, eren uns 24 Km aproximadament, no gaire o gens tècnics (per a les nostres característiques) i molt ciclables. Tot i així, al final va ser força cansat i suat. La veritat és que per la meva part no estic gens acostumat de començar a apretar força i no parar fins al final en un temps concret i curt. Però bé, no em puc pas queixar perquè vaig arribar el 18è amb un temps molt acceptable. La Maria la 107, però setena de les noies.
Al final es van assegurar de que ens rentéssim bé la roba regalant-nos un paquet de detergent Ariel entre altres “punyetes”.
Corre la veu que l’any que ve faran un circuït per la canalla (en aquest cas, em refereixo als fills). A veure si s’hi apunta algú més de la colla.

Fins la propera,

Manel

Les fotos d’en Manel: clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.