BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CAP A ÒRRIUS 14.12.2008

Per Joan Lladó

Acabem un setmana força plujosa i per tant, ens trobarem els camins i corriols en òptimes condicions. Comencem per ponent, cap a Argentona. Pugem al Turó dels Oriols i pel Coll de Codera arribem al monòlit de Burriac. Baixem el fi corriol fins el camí del coll de Burriac i enfilem els Ui-ui-uis. Per la font del Llop anem guanyant metres fins el turó de Cirés. En Pep va a ritme, està engrescat.

Baixem com bales a Gironella i en pocs metres, perdem l’Adrià. Al cap de poc apareix amb l’Àngel i en Valentí. Continuem per la pista fins a cal Truc i des d’allí baixem a tocar de can Blanc pel descens. Tornem a enfilar, ara,  fins el turó de can Prat per arribar baixant, un altre cop, a la pista damunt de can Blanc.
Fem el descens pel torrent del mas homònim que els de la cursa Orrienca ens van netejar de males herbes. Esmorzem a can Jordi. Bé. En acabar, en Pep i jo hem d’anar tornant cap a casa, però anem tots plegats cap a Riudemeia. Per can Guineu anem a cercar la baga de la vall i fem el descens fins a can Boringues. Allí deixem la colla i anem cap a casa.Fins la propera,
Joan LLadó.

Els corriolaires: Pep, Valentí, Martí, Àngel, Adrià, Albert i Joan.
Distància recorreguda: 43 km.
Desnivell + acum.: 880 m.

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.