BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

MONTNEGRE 17.08.2008

Per Joan Lladó

Aquest diumenge també era jornada d’entrenament i per fer quilometratge, hom decidí d’anar cap a Montnegre. Per les Cinc Sènies i després per carretera fins a Arenys de Munt, agafàrem el camí de can Colomer per enfilar-nos a Collsacreu. Allí s’acomiadaren en Valentí -havia d’anar a dinar a Cadaqués- i en Marcel.

Anàrem fins a cal Paraire per agafar el trencall que du a can Vives de la Cortada. Abans de la casa, férem parada per reagrupar-nos i començar la penosa pujada cap al Montnegre pel GR. Tot i les juguesques, ningú reexí a fer-la completament.

Quan fórem a dalt, enlloc de continuar pel GR per anar a Sant Martí, vam seguir un altre camí i sense voler rectificar, vam seguir-lo per anar a enllaçar el de cal Paraire. Aleshores l’esmorzar havia de ser a Vallgorguina.

A continuació vam pujar per la Serra de Can Clarenç fins a enllaçar el GR a la Serra de les Mules i pel camí d’en Ribes fins el Pi de Buac. Seguírem per la pista fins a cal Xerrac i, can Bruguera, en Jordi es posà al capdavant per guiar-nos per un tortuós i llarg descens per la Ginebreda -una  típica pineda del nostre entorn amb una espessa estepa per catifa- entre els Torrents de la Pixada dels Ases i de can Bruguera. Felicitem en Jordi perquè ens féu gaudir de valent.

Fins aviat,
Joan LLadó.

Els corriolaires: Anscari N., Sergi C., Jordi C., Martí M., Carles LL., Valentí T., Marcel T., Manel T., Giovanni L. i Joan LL.
Distància recorreguda: 61 km.
Desnivell + acum.: 1400 m.

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.