BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

TRAMUNBIKE DE SALT: CURSA A MIDA 08.06.2008

Per Joan Lladó

En la desena edició d’aquesta cursa que organitza el club BTT Fornells, ens hi vam afegir quatre corriolers: en Giovanni, en Manel, en Carles i el que escriu. El club del gironès es volgué lluïr en la desena edició preparant un gran recorregut en tots els seus aspectes i per damunt de tot, pensant en els que busquem aquesta mena de reptes i, realment, ho aconseguiren. Des del nostre blog els felicitem.

Els que ho sol·licitàrem -i pagàrem- amb la inscripció, ens duguéren amb autocar i les bicis amb camions, des de Salt fins a Les Preses. En aquella població de la Garrotxa hi havia l’inici de la cursa.

Després d’uns dos quilòmetres de carretera, enfilàvem cap a Xenacs per la pista asfaltada, forçant d’aquesta manera que la pilota s’estirés i evitant embussos en el tram corrioler.

A Xenacs mateix comencem enfilant per corriol…

Malgrat la duresa de la cursa incrementada pel fang present en un cinquanta per cent del recorregut i coincidint amb els trams més durs, hem acabat amb una gran satisfacció i amb ganes de tornar-hi. Sembla talment com si ens haguéssin preparat l’itinerari per a la nostra colla.

Hi ha hagut tres descensos inoblidables que no detallarem, com tampoc la resta, a petició de l’organització. Precisament en aquest trams, que ens fem nostres, hem trobat a faltar a un bon grapat d’amics de la colla.

La nostra classificació, de 500 inscrits aproximadament:

Nom Posició Temps Dif. amb 1er.
Josep Almendros 1 3:23:47 0:00:00
Pere Sanchez 2 3:30:20 0:06:33
Cristian Collados 3 3:30:24 0:06:37
Joan Lladó 71 4:58:19 1:34:32
Melcior Mauri 91 5:05:04 1:41:17
Manel Trenchs 108 5:14:12 1:50:25
Carles Llorens 156 5:45:22 2:21:35
Giovanni Leonardi 157 5:45:24 2:21:38

La satisfacció d’arribar abans que un campió com en Mauri és gran.

L’enllaç de tota la classificació aquí.

Distància recorreguda: 56 km.
Desnivell + acumulat: 1.466 m.

Fins aviat,
Joan LLadó.


  1. Tal com diu en Joan la veritat és que va ser una cursa feta per als nostres gustos. Fou molt dura tant pels corriols per on passàrem com per les condicions del terreny molt fangós.

    Jo us puc dir que cap a la meitat de la cursa ja tenia ràmpes a la part del darrera de les cuixes, poc a poc vaig anar recuperant el to, i la veritat és que vaig patir força, però quan acabes: què orgullòs que estic! que guapo!
    Tinc clar que el proper any m’agradaria moltíssim tornar.

    I què dir-vos dels meus companys: està clar que en Lladó està fet un “toro”, i en Giovanni i en Carles, a disfrutar de la sortida. Per descomptat, ja sabeu que els hi vaig dir quan vam acabar tots: què orgullòs que estava de tots plegats!
    Comença a sortir amb més de 500 bikers té la seva gràcia, després en els corriols t’adones de que nosaltres estem molt preparats per tot això dels trams més tècnics, en pista i rodar ja és una altra cosa la veritat.

    No cal dir que durant la cursa vaig pensar força amb la resta de la colla perquè tinc molt clar que haurien disfrutat força. Bé, confiem que el proper any serem alguns més.

    Records i bon final de curs, 

  2. Bon dia nois. En primer lloc felicitats per els quatre valents que vau participar a la cursa.

    Després volia fer un comentari, la foto on esteu els quatre era abans de sortir oi? ho dic perque un ocellet hem va dir que en Manel, va tenir un “afer” amb uns esbarzers, i el va deixar si s’escau més interessant. El que hem dir era més o menys que amb la “carona” esgarrinxada s’assemblava més a l’INDIANA JONES. Ahh i a més m’ho va dir una senyoreta. Apa fins aviat.

  3. Jo no entenc com vareu poder gaudir tant. No considero normal empényer la bici durant 20 kms per uns corriols que no son aptes per anar-hi en bici. La cursa ha de esser per anar-hi en bicicleta. No m´ho vaig passar gens bé.

    Molta gent es va enfadar per lo absurd, dur i perillos del recorregut. Per a mí  l´organització ha suspes totalment i sembla increïble que portin 10 edicions.

    Felicitacions a tots els que varen arribar a meta, té molt de mérit.

    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.