BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

INCENDIS A CALIFÒRNIA 25.10.2007

Per Joan Lladó

Saludem en Marc T. que dimecres va entrar dues vegades al bloc cercant informació per estar al dia de les nostres gestes. Malauradament, les darreres entrades no són massa completes, però ja les elaborarem. Intentarem d’agafar el ritme i esperem que a la redacció rebem un cop de mà per cobrir les cròniques setmanals. Esperem també, que els incendis que durant aquests dies castiguen la Mediterrània americana, no l’afectin directament.

Una forta abraçada.

 


  1. Ieeeep! Hola companys, malauradament aquest diumenge vaig intentar donar uns quants cops de pedal per les muntanyes de Pasadena i vaig haver de recular perque han restringit totalment l’acces als corriols, ben tard que es desperten aquests!

    Podriem dir que encara no he tret el suc del terreny en el que visc, encara que ja n’he pogut veure quatre pinzellades i la cosa promet molt. Es un tipus de terreny el que tenim aqui amb molt de desnivell, amb camins molt trillats i poques opcions per a improvitzar, aqui ja sabeu que son molt quadrats i no et surtis del cami si no ja tens els rangers enganxats al darrera. Pero tot i aixi he fet ja alguns descens força espectaculars que serien dignes competidors dels millors baixadors que tenim al Maresme, afegint-hi mes distancia i mes desnivell en general.

    Ja tinc ganes de provar alguns d’aquests bike parks tant famosos que tenen per aqui, com Mammoth Lake o fins i tot Whistler, al Canadà. Prometo enviar-vos algunes fotos i, qui sap, potser algun dia em creuo a alguna de les llegendes del MTB, com el Gary Fisher, John Tomac, Ned Overend i companyia, qui sap…

    Records,

    Marc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.