BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

TURÓ DE LA GOLA 30.08.2007

Per Joan Lladó

Després d’un parell de setmanes amb molta activitat esportiva i degut principalment a l’entrenament fet per a la propera Volta a la Cerdanya, ens retrobem a la plaça, alguns amb les cames un xic pesades. Personalment, diria que duc sobre-entrenament. Des de dimarts 21 que, dia si dia no, entre bici de muntanya, de carretera, córrer i muntanya, no he parat. Ho noto quan pujo escales.

Som sis els que sortim de la plaça en direcció a Argentona. Ens hem de trobar a la Font Picant amb l’Anscari i anar cap al Turó de la Gola (ò de Sant Sebastià).
Comencem, doncs, enfilant per can Riera cap al Turó dels Oriols. En Marcel té problemes amb els pinyons i els adobem. Continuem enfilant-nos fins a la Barca i pels corriols d’aquells verals baixem a la Font. L’Anscari ja ens hi espera. Travessem el poble i per can Coca anem a la riera. A l’alçada de can Comalada i pels camps erms que trenta i quaranta anys enrere havien estat vinyes, pugem, barallant-nos amb la pinassa fins el Rovell de l’Ou de baix.
Continuem pel camí dels porcs i trenquem a llevant per anar cap a Manyans. A la cabana del caçadors fem reagrupament. Baixem per un descarnat descens fins la pista de Manyans i prop de can Noms enfilem cap al Turó de la Gola. L’escalada fins el turó la convertim en una petita cursa que ens fa suar de valent. Del turó estant admirem el nostre petit recó de món, cap a Argentona i després de dir quatre bestieses, seguim cap a la capçalera de la vall de Manyans, concretament fins a can Nogueres. Intentant de remuntar el “nostre” talús prop d’aquest mas, en Martí es fa un cop al genoll ja malmès i per art de màgia, li resta com nou. Esperem que no empitjori.
A la pista, com que encara no n’hem tingut prou, anem picant-nos com criatures. Açò és es colmo!!!
En Carles i l’Anscari baixen pel Parc Forestal i la resta ho fem per la vessant de can Lladó, per la capçalera del torrent de Can Gener on ja ens hem d’equipar amb els llums frontals.Fins la propera,
Joan Lladó.

Els Corriolaires: Anscari N., Carles Ll., Joan Ll., Marcel T., Manel T., Martí M. i Valentí T.

Les fotos, cliqueu aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.