BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

HA MORT EN XIRINACS 11.08.2007

Per Joan Lladó

Les seves darreres paraules:

En ple ús de les meves facultats marxo perquè vull acabar els meus dies en la soledat i el silenci. Si em voleu fer feliç, no em busqueu. Si algú em troba, li prego que, estigui jo com estigui, no vulgui ell pertorbar la meva soledat i el meu silenci.
Gràcies!

ACTE DE SOBIRANIA

He viscut esclau setanta-cinc anys en uns Països Catalans ocupats per Espanya, per França (i per Itàlia) des de fa segles. He viscut lluitant contra aquesta esclavitud tots els anys de la meva vida adulta. Una nació esclava, com un individu esclau, és una vergonya de la humanitat i de l’univers. Però una nació mai no serà lliure si els seus fills no volen arriscar llur vida en el seu alliberament i defensa.

Amics, accepteu-me aquest final absolut victoriós de la meva contesa, per contrapuntar la covardia dels nostres líders, massificadors del poble. Avui la meva nació esdevé sobirana absoluta en mi. Ells han perdut un esclau. Ella és una mica més lliure, perquè jo sóc en vosaltres, amics!

Lluís M. Xirinacs i Damians
Barcelona, 6 d’agost de 2007

Llegiu també el discurs d’en Víctor Alexandre que va fer al Fossar de les Moreres el passat dia 16 d’agost en homenatge al nostre gran lluitador.

http://www.victoralexandre.cat/index.phpoption=com_content&task=view&id=371&Itemid=1


  1. Sincerament, no crec que aquest sigui l,espai (es una opinió personal) per fer poltica, ni tant sols pais…Es una llastima que qualsevol mori per un ideal, es trist tenir que arribar a aquest punt, peró mes trist es tenir que demanar als demes que sacrifiquin la seva vida per una ideia….També es trist deixar de mirar aquesta web com ho feia fins ara…Un espai públic lliure on la bicicleta, la natura i les persones semblaven lo realment important…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.