BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

LES RIERES DE CALDETES, SOBIRANS I VALLGORGUINA 15.07.2007

Per Joan Lladó

Set del matí: plaça Fiveller. Arrenquem a un quart de vuit. Sant Simó, arran de via fins a Caldetes, riera de Caldetes, riera de Torrentbò, torrent de la Vall de Dois amunt fins els coll del Pollastre. Baixem per la Baga de la Teixonera fins a Arenys de Munt. Enfilem les giragonses de Can Sala fins el cementiri. Baixem per la carretera. Riera fins a Sobirans. Dubtem de trencall. Torrent de can Clariana. Casanova de Pibernat. Cap a ponent. Font de la Figuerassa. Font del Perdigot.

Enfilem a les Roques del Duc. Pedra del Llop. Capdemunt de la Serra de les Mules. Descens a Can Montasell Vell i per una encisadora trialera -camí antic de Valgorguina al Corredor- de la Serra de Can Clarenç, arribem a Can Pradell. És tancat. El Corredor també. No hi ha opcions. Cap a ca la Lola de Vallgorguina. Esmorzem. Hi ha ganes de platja. Fins Collsacreu per carretera. M’acomiado i marxo sol. Em sap greu fer el bonic descens de can Colomer sense companyia. La riera fins a Arenys de Munt. Carretera fins a casa. En Guillem m’espera. Tenia coll avall que anaria a relaxar-me a la platja. El vailet vol anar amb bici. Està obsedit amb el descens de la Bassa del Senglar. Enfilem fins el Turó dels Oriols. Trialera de
Codera. Camí del coll de Burriac. Baixem a la Font de Ferro. Font del Grup. Font de l’Esquirol. Font de les Sureres. Font Picant. Casa.

Els corriolaires: Anscari N., Martí M., Giovanni L., Sergi C., Valentí T., Adrià T. i Joan Ll.
Distància rec.: 66 kms.
Desnivell+ acum.: 1150 m.
Les fotos, cliqueu aquí.


  1. Seguint el fil d’en Joan i també de l’Adrià jo pregunto, i que no ho són de grans els diumenges al matí?, bé ara els diumenges de bon matí. Qui més qui menys tenim compromisos, sopars de dissabte…. hi han tantes coses a fer! a la gent se li fa estrany aquest sacrifici, els hi costa d’entendre…..Però el diumenge de matinada des del llit sento tocar els quarts des del campanar de Santa Maria, sempre empaitant les set, oh no ja és hora penso, però en un moment cap sota la dutxa, equipament bicicler, tot plegat intentant fer poc sorroll per a no despertar la familia i anem-hi cap a la plaça Fivaller per trobar la colla. Aquest diumenge a més no puc dir allò de " a un ritme celestial" perque sobretot enfilant la riera de Caldetes, riera de Torrenbó… era "un ritme, colosal?". Però tant si val suposo que tots fem el que podem i sabem com gaudir-ne, aquella frescor del matí ens fa més valents. El dimenge enfilant direcció el  Coll del Pollastre, quan passavem pel caminet del costat de les vinyes abans d’arribar a la carretera, em va passar pel cap aquell dia que el Pep Famades va rebentar la roda, la llanta….bé ho va destrossar tot, ja ha plogut des d’aleshores però de ben segur els més veterans de la colla ho recordareu, de fet, ho vàrem estar parlant amb en Giovanni. Per sort d’aquest diumenge no haig de comentar cap episodi lleig, ara tampoc va haver-hi banyet, potser el proper dia…….si els Déus ens acompanyen………

    Per cert Adrià deprés d’haver llegit el teu comentari, ja pots anar preparant el frontal per a les merravelloses tardes-nits de la tardor-hivern temporada 2007-2008, i seràs benvingut "nanu".

                                                 bona nit "macus"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.