BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

MATINAL DEL DIUMENGE 18.03.2007

Per Joan Lladó

Abans de res, perdoneu pel retard de les darreres cròniques: la feina és la feina i ara per ara, del bloc no en visc, tot i que m’agradaria.Dit això, intentaré de ser breu i faré un repàs no gaire exhaustiu d’aquesta sortida perquè en quedi constància. Només faltaria, oi nenes?

Bé doncs, som-hi.

A la Plaça ens trobem vuit corriolaires amb ganes d’anar cap a ponent. Porto la càmera de video: cal anar adquirint experiència. Ens dirigim a Cabrera i pugem a les Planes passant per la font de can Modolell. Grimpem fins la creu de l’Avellà i mig encigalant-nos pel torrent sens nom, travessem Cabrils.
Pugem per can Bergai fins la Roca d’en Toni, després Can Boquet, Creu de Can Boquet i tot seguit, agafem el trencall de ponent per dirigir-nos cap a Sant Mateu. Des de la font del sant, enfilem per l’ombrívol i treballós corriol que ens mena, tot passant per les velles i temps fa, ermes feixes, a l’ermita. Des de Can Riera fem el llarg descens fins a Can Gurgui -el podeu veure en el video-.
Al mas hi som servits amb abundància. Maleïm però el baf concentrat de ciclista i les seves cridòries. No cal dir res de la nostra discreció. Tot just sortint de la casa, donem una mica de color al paisatge afegint-hi una pinzellada de groc. Arribem al coll de Can Gurgui i baixem per un bonic corriol que discorre paral·lel i a llevant del Torrent de Santa Eulàlia i ens mena fins les primeres cases de Teià. Voltem pel Molí de Can Sadurní i enfilem pel Sant Crist altre cop a Sant Mateu. Abans del santuari ens trobem casualment amb companys de curses. Desfem pràcticament el camí d’anada fins a la Roca d’en Toni i al Coll de Gironella, baixem direcció a Clarà per enfilar a Matacabres després. Passem pel Mal Pas, Dalipà, vinya de Can Serra, Cal Coix, Can Volart, travessem Argentona i cap a casa.
Fins la propera,
En Pistons.

Els Corriolaires: La Flor, L’Home Senzill, El Nét de la Trini, La Pantera Rosa, En Pistons, En Prosciutto, El Tete i en Lluís.

Distància recorreguda: 52 qms.
Desnivell +: 1.450 m.

Per les fotos, cliqueu aquí.
Pel video, cliqueu aquí.

 

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

  1. Joan, el meu germà la setmana vinent s’en va per temes de feina un parell o tres d’ anys a Califòrnia.
    i a mi que? deus estar pensant. Resulta que el meu germanet, tot i ser un parell d’ anys més petit (i més baixet que jo, je je), el cabró puja i baixa en BTT -bastant- millor que jo, i com coneix la zona de Can Gorguí, l’ hi he enviat el link al teu vídeo per si li entra l’ enyorança a Califòrnia.

    Ens veiem diumenge (si no plou)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.