BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.


  1. Diumenge 28 Gener, 10 matí .Amb trobo al bell mig d’una línia imaginaria marcada per l’ organització al  terra amb el planell als meus peus de boca terrosa par tal de no fer-hi trampes Miro ambdós costats i l’únic que veig a part del la Flor un xic decantat amb es mans a la chepa,  ( m’ha comentat que ha passat una mala nit, degut a l’esforç dels dissabte amb els companys de la queca). No voldria pas esser trapa-ser  però jo juraria que ha passat la nit de qualsevol manera dormint al sofà amb el cul a l’aire degut segurament a que no s’ha portat del tot bé amb la seva mitja costella),  Entremig una colla ( trentena) de galifardeus amb els ulls mig clucs fent un batut cap a la llunyania , turó cap-munt  i amb les dents ben serrades ( per això son l’elit), intentant d’es verinar el possible recorregut.

    La sortida segons l’organització serà amb massa ( o sia marica l’últim, i no amb el delay típic d’un minut). Això vol dir que els mediocres,  si la força ens acompanya feren les primeres fites de la ma dels masters. No cal dir que aquesta practica no es del tot ètica però..

    El fet es que l’organització amb " molt bon criteri" ha disposat que la primera fita a introduir el didal electrònic estigui a pendra vent, aquesta vegada no serè groller ( punt a on nostre senyor va perdre les espardenyes).

    Un cop donada la sortida acompanyats per les usuals blasfèmies i crics per tal d’alliberar el cos dels nervis previs el nivell dels sagals va posant tota la canalla al seu lloc. La Flor queda a un segon terme degut a que com va dir una vegada el nostra inefable company Gomas: La merda rodole cap vall molt bé. Però en aquest cas les corbes de nivell s’han aliat en contra seua.

    Es per aquesta raó que el superaré a les tres primeres fites, mes tard el nostre amic, fent servir una mica la closca ( si ,si de tant en tant es veu que la fa servir), amb passarà en un indret encara per determinar. El que no queda clar si va esser qüestió de sort o talment de talent.

    Es resultat final per un circuit C1de 13 fites amb un recorregut ( sense errar, jo segurament vaig fer el doble),  de 4210 metres amb 375 de desnivell va esser el següent.

    Guanyador de la Colla de la Pasigolla ( bicicleta) :La Flor amb una hora e mitja. Segon classificat: El Maestro amb dues Hores.

    Per finalitzar uns copets a l’esquena per part de la organització un apa siau bon vent i barca nova.

    .Fins aviat

    El Maestro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.