BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

SORTIDA DEL DARRER DIJOUS 21.07.2006

Per Joan Lladó

Tot i la calorassa, ahir vam tornar a sortir, buscant la fresca, per la vessant nord de la serra de Marina: can Bruguera, la Moreneta, vall de can Rimbles i anar enfilant. Noves troballes de corriols frondosos i quelcom humits. La Pantera Rosa ens va caure tot baixant un xuclador. El Màster també va rebre. Qui en té la culpa? La sequera i el munt de fullaraca que cobreix els nostres boscos. Quin perill! El bosc és una bomba de rellotgeria. Pot esclatar en qualsevol moment. Cal anar amb molta cura. També hi éren en Prosciuto, l’Home Senzill i en Pistons. Ah! Me n’oblidava, ahir, al Prosciuto, se li enganxaven tots els esbarzers del camí.

 


  1. ola companys.
    ola, pistons, et felicito per l’ obertura d’ aquest bike-bloc. A veure si ens hi engantxem tots plegats.
    sí que tens morro quan et demanes perqué se `m’ engantxen les maleides verdisses al coll, ja que ets exactament tu el que sempre ens fa ficar dintre de corriols abandonats i falses trialeres que resulten ser trampes mortals pels nostres pobres brassos,cames i colls!
    A més, si fas que siguem nosaltres els que vagin davant, es clar que no tenim possibilitats de surtir-nos-en sense marques.
    Avui diumenge, ves per on, no has vingut a la sortida, i hem tornat a casa tots sencers, sense cap nou tatuatge  sangrant al cos. Es cert que també hi havía la Flor y a la força el recorregut ha sigut autopistero……

    Hei, recordem-nos que ens tenim que inscriure a la volta a la Cerdanya. Flor confirma que será els dies 16 i 17 de setembre.

    ciao.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.