Decencia i primàries

Les normes de convivència son sol quan ens veuen o també son quan estem sols?

Estava mirant el Facebook una conversa en la que parlant de les primàries de Compromís i les dels PSPV algú feia broma amb la falsificació de vots possible de forma que seria possible votar en les primàries dels dos i després en les eleccions de veritat votar un altre partit , i varies de les persones que participaven de la conversa feien broma amb la possibilitat d’enganyar o enganyar.se en elles. I pensant trobe que es part de la corrupció del PP el que front de una activitat sols es pense en les possibilitats il·legals de actuació que la norma suggereix. On hem arribat i quina classe de país és aquest , que sols pensa en les formes de violar la norma, quan lo ètic i normal seria pensar en les oportunitats que ens dona.Quin desperdici de gent i de temps que no utilitza el seu temps en fer una cosa ben feta però el malgasta en fer falsificacions? Es aquesta en la que el nostre poble trobarà sortides en el futur, quin futur bastirem amb aquests materials?
Afegeix un comentari