L'Argonauta

A la recerca del velló d'or

22 de desembre de 2006
0 comentaris

Bon Nadal !

Escric aquestes quatre ratlles tot sabent que tardaré dies a tornar a fer-ho. Me’n vaig cap a casa, ja sabeu el que diu aquell anunci "torna a casa per Nadal".
Després d’anys vivint a Tarragona, encara tinc aquella sensació d’arribar a casa quan traspasso el límit de la província de Lleida i els olivers, tan típics de les Garrigues, hem donen la benvinguda.
Per mi no hi ha res més maco que unes dates en que la gent sembla que es troba de més bon rotllo. El Nadal ja ho té això, encara que algunes persones s’entestin en dir que només és una festa consumista.
Per tot plegat i alguna altra cosa que segur em deixo m’agradaria desitjar-vos que passeu unes bones festes.
I a tots els que no ens ha tocat la loteria sempre ens quedarà el consol de pensar de què no obstant gaudim d’una salut de ferro.
Per cert, abans de què se m’oblidi, voldria dir-vos que ja estic treballant en un nou post amb la intenció de donar conèixer quatre coses sobre la llengua catalana. Algunes sabudes, d’altres potser menystenides però totes necessàries per no oblidar que la salut de la nostra llengua va estretament relacionada amb la del nostre petit país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!