I amb tots vostés…

I si tot plegat no és més que un experiment social? Amb tot vull dir “tot”: cada dia que passa, cada acció que realitzem, cada decisió que prenem, cada menjar que cuinem, cada frase que escrivim, cada bes que llancem, cada llàgrima que precipitem, cada somriure que dibuixem, cada, cada, cada. Des del mateix naixement, des dels primers plors, des de la primera xuplada de la mamella de la mare -això en el cas dels que hem mamat llet materna, no voldria jo ara destapar un debat que no toca. Sí, quan escric “tot” significa “tot”: tot! La llum aquella que diuen que veiem just abans de marxar, no seran els focus d’una maleïda càmara esperant per a dir-nos: “I ací tenim el concursant del dia!”?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *