Entre els mots i els sons

Bloc de l'Andreu

12 de juliol de 2006
Sense categoria
0 comentaris

La Ràdio en català

A la Marina Alta tenim un desgavell en la ràdio en català. I supose que el desgavell continua a tot el País Valencià. Em referesc a la recepció a les nostres ràdios de les emissores que emeten en català.
Per un costat hi ha Ràdio 9, que supose que arriba bé a totes les antenes. Però les emissores catalanes no ens arriben de la mateixa manera. Més o menys es poden sintonitzar, però el greu problema rau en el fet que tenen una recepció "fantasma", m’explique: ningú no ens garanteix ni la recepció, ni la qualitat de la recepció, i menys la difussió, perquè la gent no sap que existeix ni Catalunya Ràdio ni Catalunya Cultura. I si la gent ho desconeix, per molt que ens arribe (en males condicions, a sobre!), de poc serveix. I ja no parlem de moltes altres emissores que ni bé ni mal: no arriben.
… continua…

…Ahir, al cotxe, canviant la freqüència modulada vaig sentir un parlar de Mallorca, estava sintonitzant una emissió destinada a Mallorca. Quin desgavell. 
Si tinguérem un govern com cal podríem gaudir de les ràdios en català foren d’on foren a tot arreu, amb una presència real, i tècnicament apta. No és així, però.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!