ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

GOVERN EFECTIU???

Quan algú torni a pronunciar la paraula Gover Efectiu per referir-se al Govern de la Generalitat, sis plau que no ens insulti més la intel·ligència, quan algú torni a dir, sinó votem les esquerres, l’alternativa son les dretes, sis plau que tampoc ens insulti més com a societat.

Crec que definitivament, si es que calia, la greu crisi sanitària que vivim i la gestió que en fa el Govern espanyol amb el baluard del Règim del 78, PSOE i els seus aliats Podem, que d’esperit del 15 M, no en tenen res i si d’ocupar una part del pastís en aquest règim centralitzat i podrit espanyol com un actor més. Com deia ha destapat una gestió que ha aprofitat per retallar el poder de les autonomies, i reforçar un estat centralista i autoritari en contra de qualsevol recomanació científica i deixant ja enterrat el federalisme per sempre amb Catalunya com l’ase dels cops, on veiem com Miquel Iceta pot superar els seus límits de misèria amb crides a favor del Govern espanyol i atacant al President Torra ferotgement.

De fet, com sempre el victimisme i la queixa ha estat la recepta per intentar amagar l’acatament total de qualsevol mesura, tot hi defensar que altres mesures podien ser molt més efectives i per tant sent complices d’aquest preu amb vides humanes.

Ara, amb la no autorització als presos polítics per complir el confinament a casa, bàsicament a causa de les amenaces del Tribunal Suprem pròpies d’una Dictadura sense pal·liatius, veiem com el President escriu una carta de queixa a Michelle Bachelet, alta comissionada de l’ONU, però que tots sabem de res servirà i l’efectivitat vertadera es que els nostres presos seguiran en una cel·la confinats amb el Coronavirus rondant les seves parets.

Tots hem vist com reclamem unes mesures socials pels treballadors i empreses que no arriben com aconsellaria per poder sortir de la crisi en millors condicions i donar confiança a la població i ja veiem com son ignorades i naturalment més enllà de la queixa acatem.

La llista es llarga i dura des del 2017 on a partir de l’acceptació del 155 amb totes les seves conseqüències, la legislatura efectiva, ha estat un seguit d’acceptacions cegues sense pensar ni remotament que hi havia un altra sortida possible.

Aquest es el Govern efectiu que ens van dir, i els partits que el formen no son innocents, ja que acceptat les decisions d’altres implica responsabilitats i aquí la ciutadania hauria de passar comptes tard o d’hora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.