ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

QUE N?APRENGUIN

Sense categoria

Aquesta frase es va fer famosa arrel d’un documental filmant les interioritats de la nova junta del FC. Barcelona presidida per Joan Laporta.

Avui he decidit fer una pausa política, i com a culer opinar de la entrevista al president blaugrana emesa per la televisió catalana.

 

D’entrada diria que el to victimista i la no acceptació de responsabilitats clares en alguns assumptes es decepcionant.

 

Se’ns dubte la deriva on van portar el club els últims anys de Nuñez, i sobretot la prolongació d’en Gaspart, va a arribar a límits de desastre esportiu i econòmic de l’entitat, què amb l’entrada de la nova junta d’en Laporta, va portar una entrada d’aire fresc al club, amb idees noves, una gestió eficaç i propostes innovadores en tots els àmbits, què van portar poc a poc un redreçament econòmic, una plantilla il·lusionant al voltant de Ronaldinho, i una millora de la imatge i el màrqueting espectacular.

 

Tanmateix, aquesta imatge s’ha anat deteriorant amb episodis com el comiat de Sandro Rosell, l’incident a l’aeroport, el descontrol total sobre els jugadors un cop guanyada la final de París, deixant la gestió en mans d’un entrenador que la ma dura no es la seva principal virtut.  No han estat capaços de prendre decisions en el moment oportú, i aquest deixar-se anar ha arribat a un vestuari que ha demostrat sobradament la seva poca professionalitat.

 

A partir d’aquí amb grans plantilles han regalat dues lligues per falta de voluntat de guanyar-les, i han protagonitzat partits que han avergonyit a tots els afeccionats, amb la mirada perduda de la directiva, què ha semblat estar per damunt del be i del mal i on els episodis d’autocomplaença, poca humilitat i falta total d’autocrítica han portat a l’atzucac actual, amb situacions com el discurs davant les penyes blaugranes, on els tics dels passats presidents d’acusar com enemics del club tot aquell que no opina igual que la direcció, van sortir de l’armari.

 

L’afició ha esgotat el crèdit, i les ultimes mocadorades no han fet assumir la seva quota de responsabilitat al president què ha dilapidat les esperances posades amb ell en ben poc temps, i ha deixat enrere aquella bona dita “Que n’aprenguin”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.