ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL SUPORT DE LA VERGONYA

La ciutadania entenc que li costa entendre i molta sent vergonya aliena de veure com els nostres partits col·laboren amb el repressor sense manies en nom de la mateixa ciutadania, tota una vergonya i contradicció que cal denunciar.

Efectivament, sabem que Junts i CUP presentaran esmena a la totalitat als pressupostos generals de l’Estat presentats pel Govern espanyol, però Esquerra ja ha anunciat que no presentarà l’esmentada esmena i facilitarà així la seva tramitació. Els seus arguments son que són una necessitat urgent i seria irresponsable bloquejar els comptes. Alhora esgrimeixen que el moment social i econòmic es delicat i rebutgen el no a tot.

Realment normalitzar la repressió i la injusticia d’aquesta manera fa vergonya aliena, però aquests arguments son falsos i manipuladors, no ho serien si els fes un partit de Múrcia posem el cas, però un partit independentista i desprès de patir el cop d’Estat del 155 i la repressió a Catalunya amb tota la seva violència i que veiem dia rere dia amb un Estat Policial, on les forces de l’ordre i els Fiscals fan i han fet el que fan amb total impunitat, no son vàlids.

Espanya i els partits que presenten aquest Pressupost, el PSOE no ha tingut cap problema amb avalar tota aquesta violència i repressió per tant seria totalment responsable i ètic bloquejar els seus comptes si es pot i en general tota la seva activitat parlamentària. Sabem del moment delicat, però no podem donar per vàlid la repressió, les actuacions judicials, les presons injustes, la discriminació per sistema i la venjança per llei i alhora dir que es irresponsable bloquejar els seus comptes.

He dit els seus, ja que teoricament ja em votat per una República Catalana i els nostres partits tenien l’encarrec d’arribar fins al final amb el suport democràtic de la ciutadania catalana, i no fer el joc autonòmic normal, intentant donar arguments cínics per justificar el que no te justificació.

La víctima en cap cas pot donar suport al botxí, de fet si ho fa es el sindròme d’Estocolm, però en aquest cas no sembla que vagi per aquí i si el de seguir en un sistema autonòmic viciat i agafant les minses quotes de poder d’esquena al poble i els seus mandats.

Ara escoltarem com ens demanaran el suport a les properes eleccions i francament seria el suport de la vergonya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.