ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

COMPRAR EL RELAT

Avui veiem com deixen en llibertat amb càrrecs als detinguts amb delictes de malversació, suborn i desordres públics entre d’altres amb un fil argumental fora de si, i una campanya dirigida per Tacito made in spain.

Acusacions de ser darrera Tsunami Democràtic i de trama per blanquejar capitals i tràfic d’influències per afavorir determinats empresaris, tot provant d’esquitxar el President Puigdemont i així nous arguments per provar de portar-lo davant la justícia espanyola.

Un nou escàndol que ens fa veure que la repressió ha vingut per quedar-se, ja va començar abans del Referèndum, durant el mateix i el cop d’Estat del 155 i ara tres anys després continua sense fre. No es tracta de jutjar el sistema estructural espanyol cada cop, crec que ja hem comprovat que es el mateix que els 40 anys de Dictadura i no canviarà, està massa podrit per fer-ho i evidentment com a mecanisme d’autodefensa farà el que sigui per defensar els seus interessos i en aquest cas la unitat de l’imperi.

Aquesta evidència hauria de provocar un canvi de discurs en el nostre Govern submís i els nostres partits col·laboradors del règim. En primer lloc no donar suport a cap proposta espanyola a Madrid com ja ha passat en diversos moments i ara recentment amb l’Estat d’Alarma, en segon lloc i com sempre he dit si la denúncia i la determinació volen ser creibles la retirada dels nostres representants sense marxa enrere. Pel que fa a Catalunya i donant per fet el mateix objectiu, una unitat en les properes eleccions per damunt partits i ideològies per donar credibilitat a l’objectiu i no com ara, on nomes les paraules que s’emporta el vent poden sonar bé en algun moment però els fets i el partidisme tàctic autonomista acaba sortint amb tota la força per descrèdit del nostre projecte ja votat i congelat en el temps.

Totes les maniobres de cara a la galeria, com el mateix Tsunami, amb un Sit and Talk on nomes hi havia un interlocutor i per tant no tenia cap sentit, com els discursos sobre mandats democràtics que desprès demostren que no pensen respectar ja que la seva petició es una repetició del mateix haurien de ser avortades i que els fets siguin igual al contracte que han establit amb la societat i que no han respectat.

Comprar el relat delirant espanyol i la seva repressió normalitzada evidentment no es la solució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.